Игор Ђурић - рођен у Истоку (Метохија) 1968. године. Писац: романи, песме, есеји, књижевна критика, путописи, сатира, блог, колумне, политичке анализе (аномалије), теорија књижевности, историја књижевности, завичајна књижевност, афоризми, све...  
 

АТОМСКИ РАТ И КРАВЕ КОЈЕ ПРДЕ

                                


 Пише: Игор Ђурић

https://srbij-a.blogspot.com/

 

Власти Новог Зеланда су донеле одлуку а зарад наводног очувања озонског омотача да од 2025. године сви они фармери који имају краве и овце морају плаћати додатни порез на њихов прдеж и подригивање. Срећа што су бизони потамањени па макар они не стварају проблем. Овом свету, обзиром на пут којим се креће, Трећи светски рат и није потребан.

А, кад је у питању евентуални нуклеарни рат и да бих још сликовитије објаснио куда иде тај западно-идиотски свет, навешћу и вест која је преплавила медије: на западу и у Америци се масовно купује јод због заштите у случају нуклеарног напада (рата)?!

Јод те може спасити од нуклеарног армагедона таман онолико колико ти живот спашава што си спустио главу на колена (згрчио си се у седишту онако како ти је лепо објаснила згодна стјуардеса пре полетања) док ти се авион сурвава са висине од 10.000 метара у океан или неку планину.

Можда још сликовитије: јод против нуклеарне апокалипсе помаже исто онолико колико вам је помогао тоалет папир против короне (пошто сте га масовно куповали када се вирус најавио).

Нема коментара:

Постави коментар

©Igor M. Djuric
copyright 2010 by ©Igor M. Djuric Upotreba sadržaja ove web stranice
podrazumeva obavezujuce prihvatanje copyright -a